Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

12:40 | Аліна Гросу дала благодійний концерт у Рівному

Напередодні Дня матері юна співачка Аліна Гросу уперше побувала з концертом у Рівному, яке стало одним із 22 міст, включених до Всеукраїнського благодійного туру "Разом зі мною", під час якого Аліна Гросу співає дітям соціально незахищених категорій.
За час концерту "Куда уходит детство", співачка змінила три костюми. А останню композицію "День рожденья" вона виконала разом з дітьми, що піднялися на сцену. Після концерту усіх охочих пригощали 25-кілограмовим тортом, а до юної зірки за автографом вишикувалася ціла черга прихильників.
Продюсер Аліни Гросу Михайло Медвєдєв розповів, що зал у Міському палаці культури міська влада для виступу надала безкоштовно:
"Ми роздали запрошення у дитячі будинки, інтернати. Знаю, що привозили дітей зі Здолбунова. На концерт прийшли діти сироти, напівсироти, діти позбавлені батьківського піклування, усі ті, кому не вистачає турботи та уваги батьків. Благодійний тур містами України розпочався 1 квітня з Одеси. У Рівному оренду залу ми не оплачували тож усі запрошення роздали дітям безкоштовно".
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини