Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

14:06 | Володарі звання "Випускник.ogo.ua" отримають ноутбуки

Конкурс серед випускників шкіл Рівного "Випускник-2008" вперше відбуватиметься у місті. Ініціаторами проведення заходу виступили газета "ОГО", ТРК "Рівне 1" за підтримки управління освіти Рівненського міськвиконкому.
Мета проекту — культурне та естетичне виховання дітей, а також вдосконалення форм організації молодіжного дозвілля. За умовами заходу кожна школа обирає трьох претендентів, які візьмуть участь у конкурсі.
"Ми зацікавлені у підтримці амбітних, яскравих молодих людей, які сьогодні поки що стоять на порозі життєвого вибору. Однак через кілька років вони можуть стати героями наших бізнес-ланчів чи поповнити когорту нашого творчого коллективу", — розповіла редактор газети "ОГО" Олена Толочик.
Оператори та журналісти протягом 2-х тижнів зніматимуть про кожного учасника сюжет, фотографуватимуть його та візьмуть інтерв’ю. Крім цього, всі учасники проекту напишуть твір на тему "Зі школи — в майбутнє". А компетентне журі за результатами оцінювання робіт визначить переможців у номінаціях: "Життєвий успіх", "Життєздатність", "Життєтворчість" та "Життєвий рівень". До того ж, фото всіх учасників будуть виставлені на сайтах www.ogo.ua, www.rivne1.tv, а на телеканалі "Рівне 1" щодня буде транслюватися програма "Випускник-2008", яка розповідатиме про тих же випускників-учасників конкурсу.
"Учні, які в цьому році закінчують школу, потребують особливої уваги і вони заслуговують на те, щоб їм надали можливість проявити себе. І не тільки в плані відмінного навчання, а й завдяки участі у художній самодіяльності, представленні міста на спортивних змаганнях та інше", — ділиться начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому Віталій Новак.
У рамках конкурсу оголошується інтернет та смс-голосування яке визначить володаря звання "Випускник.ogo.ua". За результатами голосування, яке триватиме з 15 травня до 20 червня на інформаційних порталах www.ogo.ua, www.rivne1.tv, та смс-голосування буде оголошено двоє переможців — хлопця та дівчину, які наберуть найбільшу кількість голосів. Їхні імена будуть оголошені на випускному вечорі 21 червня на майдані Незалежності. Переможці отримають в подарунок ноутбуки.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини