Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:53 | У ТРЦ "Чайка" відкрилася дитяча ігрова кімната “ТиГРА” [+ ФОТО]

Всім відомо, що дитина, перш за все, розвивається під час ігор. Вона розвивається фізично, розумово та культурно. Для малечі гра – задоволення. А чому б не надати можливість погратися дитині в той час, коли Ви займаєтесь своїм задоволенням – шопінгом? Таку можливість Вам дарує кімната ігор з дитячим кафетерієм “ТиГРА”.
Перший крок у кімнату ігор – крок у різнобарвний казковий світ розваг. Тихенько награє мелодії автомат для безкоштовних музичних замовлень… В одному кінці кімнати малеча складає конструктори “Лего”, в іншому – “випробовують на міцність” надувний батут, а прямому по курсу – старші дітлахи змагаються у вправності на стрітрейсерах…
— Ось вже місяць на першому поверсі ТРЦ “Чайка” чути веселий дитячий гамір та сміх. — розповідає власник “ТиГРИ” Олег ЄГОРОВ. — Неймовірно приємно бачити захоплені очі дітлахів, які забуваючи про все поринають у світ ігор. Ми намагались зробити так, щоб кімната ігор складалася не тільки зі спортивних забав, як ігровий лабіринт, а й розвиваючих. Для цього ми облаштували окреме місце у кімнаті зі столиками, де діти малюють, складають конструктори, пазли… Пропонує “ТиГРА” і таку послугу як покататися довгими коридорами торгового центру на автоматичних конячках або ж на вулиці на машинках.
Достойним завершенням дитячих забав стає частування у міні-кафетерії, де є солодощі, поп-корн, соки та солодкі напої…
А що ще потрібно дитині для щастя? Розміщено на правах реклами


Кімната ігор У ТРЦ “Чайка”

Кімната ігор У ТРЦ “Чайка”


Фоторепортаж
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини