Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

15:20 | У Рівному триває чемпіонат з "п’яних шашок"

Перший всеукраїнський чемпіонат "П'яні шашки" наразі відбувається у Рівному. Він розпочався 28 листопада та триватиме до 19 грудня. Місце проведення чемпіонату — ресторан "Європейський", що на першому поверсі готелю "Мир".
Стати учасником змагань можуть усі бажаючі за умови, якщо принесуть із собою гарний настрій, почуття гумору та "залізне здоров'я".
"Ми перші, хто організовує у Рівному такий захід. Думаю, цим сколихнемо місто. Сподіваємося, що найближчим часом рівняни прийдуть до того, що в ресторан можна приходити не тільки поїсти, а й приємно відпочити у колі друзів та знайомих. Хочемо, аби відвідувачі закладу змогли брати участь у його житті, — розповів про мету чемпіонату власник ресторану "Європейський" Олександр Чалієнко.
За задумом організаторів, кожен відвідувач ресторану отримує пропозицію зіграти у "п’яні шашки". Учасники чемпіонату грають на звичайній шаховій дошці. Але замість звичних чорно-білих шашок, на ній стоять чарочки відповідно з червоним та білим італійським вином. Той, хто, за правилами звичайної гри забирає шашку супротивника, у цій — просто випиває його чарочку з вином.
"Відбірковий тур триватиме до 12 грудня. Учасники отримають свідоцтво про вихід до півфіналу. А от центнер варених креветок і сюрприз чекає переможця фіналу чемпіонату, який відбудеться 19 грудня. Щоправда, з'їсти креветки слід у колі друзів у ресторані "Європейський", — наголошують організатори.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини