Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

09:37 | У ГО "Чайка" продовжить працювати навчальний центр "IDEA"

Ініціатива Рівненської громадської організації "Чайка" з відкриття навчального центру "IDEA" отримала фінансову підтримку Міжнародної благодійної організації "Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні". Кошти погодилася виділити корпорація Microsoft. Протягом усього 2009 року громадська організація "Чайка" матиме можливість допомагати жителям Рівного та Рівненської області оволодівати сучасними комунікативним технологіями.
Навчальний центр Проекту "IDEA" (Відкритий світ інформаційних технологій) пропонує людям різного віку підвищити рівень освіти в галузі інформаційних технологій. Основам комп’ютерної грамотності зможуть навчатися безкоштовно молодь і дорослі, жінки та чоловіки, працюючі та безробітні. Громадяни, які уже мають початкові навички роботи на комп’ютері, можуть ознайомитися з такими курсами: основи роботи з цифровими мультимедійними даними, основи роботи в Інтернеті, основи роботи з текстом, основи роботи з презентаціями, основи роботи з базами даних, основи роботи з таблицями. Окрім комп’ютерних курсів, у Навчальному центрі заплановано соціальні заходи, спрямовані на вдосконалення різних навичок цільової аудиторії — це семінари "Техніки пошуку роботи", "Юридична допомога та консультування в Інтернеті", "Як безпечно користуватися Інтернетом".
Громадянам, які мають потребу і бажання стати учасником Проекту "IDEA", а саме, навчатися на курсах або відвідати семінари, достатньо зателефонувати до Центру "Чайка" у м. Рівне за телефоном 23-34-57, 23-43-48, надати контактну інформацію про себе і обґрунтувати своє бажання навчатися.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини