Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

16:53 | Сьогодні рівненські інваліди одержали 9 автомобілів моделі "Славута"

Ключі від 9 автомобілів "Славута" сьогодні отримали мешканці Рівненщини, які стали інвалідами внаслідок трудового каліцтва. Вручення відбулося за участю заступника голови обласної ради Валентина Кроки та заступника голови ОДА Олега Торкунова на території ВАТ "Рівне-Авто", повідомила прес-секретар голови обласної ради Юлія Василенко-Слободенюк.
За словами заступника голови обласної ради Валентина Кроки, загалом мали вручити 10 автомобілів. Однак з поважних причин один з власників нової "Славути" за ключами приїхати не зміг. На думку Валентина Кроки, ситуація із забезпеченням цієї категорії громадян власними автомобілями на Рівненщині — одна з кращих в Україні. Протягом 2007-2008 років автомобілі отримали майже всі, хто на них претендував: з 89 громадян, що стояли в черзі, на транспортні засоби претендують ще п’ятеро.
Довідка: За інформацією управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, на Рівненщині отримують щомісячні виплати після нещасних випадків на виробництві майже 3500 громадян, зокрема, і родини загиблих на виробництві.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини