Рецепт на Різдво: М’ясні завиванці
2. Помідори, перець, огірки, ковбасу, сир, сало наріжте дрібними кубиками, горіхи потовчіть.
3. На кожен шматок м’яса викладіть нарізану суміш й посипте горіхами. Загорніть у трубочки, зав’яжіть ниткою.
4. Смажте в олії на середньому вогні з обох боків приблизно 10-12 хвилин.
Секрети від пані Галі:
Можна спочатку обсмажити завиванці до утворення рум’яної скоринки, а потім довести до готовності у духовці чи мікрохвильовці.
Ще простіше загорнути кожну трубочку у фольгу й поставити випікати в духовку на півгодини.
ІНШІ РЕЦЕПТИ:
Найкращі рецепти: 12 пісних страв на Свят-вечір
Відбивні з лимоном та Куряча грудка, фарширована шинкою і сиром
Курка, запечена в апельсиново-соєвому соусі
Різдвяне печиво
Печиво "Ванільні баранці та змійки"
Торти та десерти
Молитва за мир в Україні, яку треба прочитати на Великдень
Сьогодні, 5 травня, особливий день - Воскресіння Христове. І це найкращий час, аби згадати у своїх молитвах Україну та її долю.
переглядів: 411
Завтра Рівне проститься із полеглим Захисником
У понеділок, 6 травня, Рівне попрощається із Героєм-захисником Олегом Федоровим, який загинув у боротьбі з ворогом...
переглядів: 1048
У Рівному збирають гроші на медобладання, яке необхідне військовим
У місті триває збір на стоматологічну швидку, яка потім служитиме нашим Захисникам.
переглядів: 1219
Справжні українські символи Великодня
Українські традиції Великодня мають своє коріння в старовинних обрядах весняного рівнодення. Але нині воно є величним християнським святом, яке має свої традиційні символи та обряди. Розповідаємо про це детальніше.
переглядів: 343
Як правильно вітатися на Великдень? Розповідає митрополит ПЦУ
У неділю, 5 травня, в Україні православні християни святкують Великдень, свято, яке супроводжується особливими привітаннями. У цей день звичайно говорять "Христос Воскрес", а відповідають на це "Воістину Воскрес".
переглядів: 372