Ми у Facebook
08.04.2013, 17:19

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": нові учасники інтернет-голосування

Продовжуємо знайомство з учасниками інтернет-голосування в рамках проекту "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини". Дізнайтесь про них більше!
Рейтинг ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" - це частина підготовки до Форуму молодих лідерів Рівненщини, який відбудеться 20-21 квітня. Учасники форуму матимуть змогу отримати корисний досвід управління бізнесом та громадськими організаціями, роботи в політиці й журналістиці від відомих успішних людей Рівного та України. А також - встановити нові корисні контакти, збагатитись ідеями для власного розвитку та роботи в обраній сфері.

Рейтинг проходитиме у два етапи: 10 молодих лідерів буде визначено шляхом інтернет-голосування на порталі Ogo.ua, а ще 10 лідерів буде визначено шляхом експертної оцінки усіх аплікаційних форм учасників Форуму Радою Організаторів та Партнерів напередодні Форуму. Переможці отримають дипломи, квитки у кіно, сертифікати на гру в боулінг та можливість дати інтерв'ю для місцевих ЗМІ. Нагородження відбудеться напередодні Форуму молодих лідерів Рівненщини.

Розповіді про переможців рейтингу увійдуть до спеціального випуску газети "ОГО" за четвер, 18 квітня, а також будуть опубліковані на порталі OGO.ua!

Зареєструватись на Форум молодих лідерів Рівненщини

Отож, знайомтесь із новими учасниками інтернет-голосування!

Владислав ЛОТОВСЬКИЙ



Владиславу 19 років, він із Радивилова, нині здобуває фах агронома у Мирогощанському аграрному коледжі. На Форумі молодих лідерів працюватиме в секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". Має досвід роботи вихователем у дитячому спортиво-оздоровчому комплексі та торговим представником медіакомпанії. Один із переможців Другого обласного рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини". "Планую незабаром створити власний бізнес. Думаю, що цей блок мені буде корисним, і я зможу швидше та правильніше вибудувати свої плани, - сподівається Владислав. - Завдяки участі у проекті планую розширити коло своїх знайомих, поспілкуватися із молодими, цікавими людьми, в яких до того ж можуть бути спільні інтереси зі мною. В подальшому - це може знадобитися для реалізації спільних проектів".

Голосувати за Владислава Лотовського

Андрій МОНІЧ



Андрію 28 років. Закінчив факультет водного господарства Національного університету водного господарства та природокористування. Свій трудовий шлях розпочинав у 2007 році майстром будівельно-монтажних робіт ТОВ "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД"; згодом - виконавець робіт ТОВ "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД", начальник дільниці загально-будівельних робіт ТОВ "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД", а з 2012 року й досьогодні працює керівником проектів та програм у сфері матеріального виробництва ТОВ "РЕНОМЕ-ЄВРОБУД". Досягнення Андрія важко відокремити від здобутків підприємства, на якому він працює не перший рік. А це - будівництво і здача в експлуатацію житла та соціально-культурних об'єктів на Рівненщині. Андрій нагороджений відзнакою групи компаній "РЕНОМЕ" "Найкращій працівник 2008 року" та аналогічною відзнакою 2012 року; почесною грамотою Конфедерації будівельників України. На Форумі молодих лідерів Рівненщини він працюватиме в секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". Від участі у Форумі очікує вдосконалення навичок лідерського та управлінського розвитку, нових контактів, знайомства з досвідом успішних людей Рівненщини.

Голосувати за Андрія Моніча

Форум молодих лідерів Рівненщини: хто і про що розповідатиме учасникам

Ірина НОВОСАД



Ірині 27 років. Вона закінчила факультет української філології Рівненського державного гуманітарного університету. З 2007 року працює соціальним педагогом в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Рівненської облдержадміністрації. З 2010 року - в. о. директора центру. Брала участь у цілій низці психологічних тренінгів та семінарів, нині є учасником навчальної програми арт-терапії в роботі психолога з дітьми та дорослими (2012 -2014 рр.). На Форумі молодих лідерів працюватиме у секції "Управління державними та громадськими організаціями". "Маю надію, що цей проект дасть можливість поспілкуватись з цікавими людьми, почерпнути досвід з їх професійної практики, обмінятись креативними ідеями", - каже Ірина. Про свій досвід роботи у контексті обраного блоку на Форумі Ірина розповідає: "Розроблені та впровадженні в практику цикл тренінгових занять для дітей та цикл навчально-практичних семінарів для батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників. У центрі створені умови для професійного зростання за напрямком арт-терапії. У 2013 році організовано новий напрямок психологічної допомоги "Скринька "Довіра".

Голосувати за Ірину Новосад

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": починаємо знайомство з учасниками

Олександра ОГОНЬ



Олександрі 19 років, вона навчається на факультеті будівництва і архітектури Національного університету водного господарства та природокористування. Упродовж трьох років керує проектами у молодіжній громадській організації "Яскраво". На Форумі молодих лідерів працюватиме у секції "Управління державними та громадськими організаціями". "Люблю розвиватися, дізнаватися щось нове та корисне, - каже Олександра. - Думаю,що цей проект вплине на мене позитивно".

Голосувати за Олександру Огонь

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": продовжуємо знайомство з учасниками

Олег ОНОФРІЙЧУК



Олегу 22 роки, він навчається на економічному факультеті Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука за спеціальністю "Фінанси та кредит". Очолює студентську раду університету. Учасник обласних, всеукраїнських та міжнародних студентських форумів, науково-практичних конференцій та тренінгів. Фіналіст Другого обласного рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини". Проходив стажування у підрозділах виконавчого комітету Рівненської міської ради в рамках акції «День з керманичами міста». Має досвід роботи адміністратором інтернет-клубу та передвиборчого штабу політичної партії, агентом-консультантом комерційного банку. На Форумі молодих лідерів рацюватиме в секції "Управління державними та громадськими організаціями". "Моя участь у Форумі, думаю, принесе чимало позитивних наслідків, - упевнений Олег. - Найголовніший - це вдосконалення вміння комунікації в діловому середовищі, саморозвиток, знайомство з впливовими людьми нашого регіону, що в подальшому може позитивно вплинути на мою кар'єру як економіста. Також це чудова нагода знати багато друзів та набутття практичного досвіду в організації подібних заходів".

Голосувати за Олега Онофрійчука

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": нові учасники

Найближчими днями на порталі OGO.ua ми завершимо знайомство з учама учасниками інтернет-голосування. Отож, слідкуйте за нашими публікаціями - і робіть свій вибір!

Партнер Форуму молодих лідерів Рівненщини - Благодійний фонд Богдана Гаврилишина.





На правах реклами