Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

08:47 | Рівненська команда „КУЕМбрідж” взяла участь у чемпіонаті „Що? Де? Коли?”

Днями в селищі Старий Салтів, що під Харковом відбувся п’ятий молодіжний чемпіонат з гри „Що? Де? Коли?”. Рівненщину ось уже третій рік поспіль представляла команда Клубу Української Елітарної Молоді „КУЕМбрідж”, на чолі з капітаном, студентом університету „Україна Костянтином Примаком. Рівняни посіли 17 місце серед 34 найкращих молодіжних команд України.
Команда „КУЕМбрідж” традиційно представляє наш регіон на Всеукраїнських інтелектуальних баталіях, і щороку покращує показані результати. Так, якщо п’ять років тому рівняни розпочинали з останнього місця, два роки тому були 25-ми, то сьогодні вже 17-ті. І хоча поки що наші земляки не є переможцями чи призерами чемпіонатів України, але серед команд західного регіону вони впевнено тримають першість, залишивши позаду львів’ян та інші команди. Ну а впевнений поступ на гору дає надію, що незабаром рівненські знавці стануть зірками телевізійної версії гри, яка набирає популярності на першому національному телеканалі.
Команда „КУЕМбрідж” виступала в наступному складі: Костянтин Примак, Олександр Хабаров, Анастасія Мініч, Катерина Гурова, Ілля Кривохатько та Володимир Дудчак.
- Вважаю, що такі перформанси, як молодіжний чемпіонат України, розповідає капітан команди Костянтин Примак, - дозволяють молоді не лише підвищити рівень гравців, додати досвіду, цікавих та корисних знань, а ще й дають неоціненний шанс цікавого спілкування, зустрічей та знайомств.
Переможцями турніру стали кияни з команди „В джазе не только...”, які представлятимуть Україну на чемпіонатах Європи та світу. Ну а рівненські знавці готують до наступних баталій, зокрема заключного етату Ліги претендентів Відкритого чемпіонату Львівської області з гри „Що? Де? Коли?”, який відбудеться наприкінці червня. Молоді знавці сподіваютись на гідний результат, аби місто Рівне і надалі було серед фаворитів на інтелектуальних аренах Західної України.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини